Onze dinerkaart

 

Helaas zijn onze deuren van het restaurant nog steeds gesloten, wij hopen zeer binnenkort weer open te mogen.

Onze hotelgasten hebben de mogelijkheid om op de hotelkamer te ontbijten en te dineren.

Zodra het weer mag verwelkomen wij u weer graag voor het diner in ons restaurant, gezellige lounge of serre.

Onderstaand vindt u onze diner gerechten.

 





Voorgerechten

Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Salade van het seizoen € 9.95 (V)
paddenstoelen uit het bos | haricots verts | gepofte kastanje van de schaaf | paarse peenfrieten | uienmarmelade | ingelegde groenten | gepofte bospeen | mesclune sla | broodsoldaatjes | bieslook kaasspread
Rundercarpaccio € 12.50
truffelmayonaise | zoet-zure bospaddenstoelen | broodsoldaatjes | oude kaas van de schaaf | rucola | pijnboompitten
Papadum met gerookte noorse zalm € 13.50
Onze zelf gerookte zalm uit de Josper met VOC kruiden | ingelegde groenten | geroosterde zalm met sesam | wasabipoeder | kruiden-kaascrème | furikake | uienmarmelade | bietengel

Romige oosterse pompoensoep € 7.95
kokos | sereh | gevogelte | granny Smith | pijnboompitten | tuinkruiden
Uiensoep (V) € 6.95
mosterdzaad | rode wijn | broodcrouton
Franse vissoep € 8.50
visproeverij | bosui | bruschetta's | rouille


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise

VIS

Op de huid gebakken Noorse zalmfilet € 19.50
Citrus-risotto | gepofte wortel | sjalot | venkel | sereh beurre blanc
Kabeljauw op de huid geroosterd € 21.50
Fregola | groenten van het seizoen | Hollandaisesaus met groene kruiden

SALADES


VLEES

Wapenburger (180 gr.) € 18,50
Runderhamburger | brioche brood | bacon | krokante uienringen | champignons | crispy sla | tomaat-uimarmelade | chilimayonaise | huisgemaakte atjarsalade
Gebakken Hollandse kogel biefstuk (200 gr.) € 21.50
seizoensgroenten| Provencaalse aardappels uit de oven | romige groene peper-Cognacsaus

VEGETARISCH


Thaise gele groentencurry € 16.50
Milde gele curry met kikkererwten | seizoensgroenten | gepofte champignons | krokante ui | kruidenrijst | bosui | schorsenerenchips | gefrituurd hoevenei

NAGERECHTEN

DESSERTS

Dame blanche € 6.95
3 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | witte chocolade krullen | seizoensfruit
Home made bread and butter € 6.95
Rijkelijk gevulde bread and butter pudding | speculaasroomijs | specerijenkaramel
Chocoladeproeverij € 7.95
Lopend chocoladetaartje | witte chocolade mousse | chocolade spekkoek | fudgecrème | koffieboontjes | mintsiroop

DESSERTWIJNEN

Chateau de Stony Muscat de Languedoc € 5.95 per glas
Frankrijk, Frontignan "Soleil d'Hiver" | Voor bij desserts met fruit, tarte tatin, crème brulée, eendenlever of blauwe schimmelkazen
Romate Pedro-Ximenez € 5.95 per glas
Andalusië-Jerez, Spanje | Goede begeleider voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Pedro Ximenez € 5.25 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Tokaji Beres 'Magita Edes' Tokaj € 5.95 per glas
Als aperitief, maar ook bij zoete desserts met fruit en kwark of kruidige gerechten

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN