Onze dinerkaart

Onderstaande menukaart is vanwege de Covid-19 maatregelen aan verandering onderhevig. Helaas kunnen wij op dit moment niet meer alle producten verkrijgen. Wij staan echter wel garant dat wij u als hotelgast iedere dag een gevarieerd menu kunnen bieden.





Voorgerechten

Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Asperge salade met lamsham € 10.75
witte en groene asperges | noten | gepocheerd ei | Hollandaise saus
Duet met gerookte en gemarineerde zalm € 12.50
rode ui | ei | zoetzure parels | haringkaviaar | mierikswortel & kappertjes
Steak tartaar van ossenhaas € 12.50
truffelmayonaise | zoet-zure tomaat | sjalot | kappertjes | kaaskrokant | notensla | pijnboompitten | broodsoldaatjes
Chopped salade (V) € 8.95
crispy salade | mais | edemamma boontjes | komkommer | radijs | rode ui | kidneybonen | bleekselderij | gepocheerd ei | kruidenvinaigrette | tortillakrokantjes

Hollandse asperge soep € 6.75
kip | kwartelei | croutons
Paddenstoelen roomsoep € 6.50
tuinkruiden | croutons


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise

VIS

Geroosterde zalm € 20,25
in roomboter gebakken aardappel | roergebakken asperges | groene kruiden | Hollandaisesaus

VEGETARISCH

Risotto traditionale € 16.25
bereid met Parmezaanse kaas en truffel | zoet-zure tomaat | gepocheerd ei & rucola


VLEES

Geroosterde kalfsoester € 22.75
voorjaarsstamppot van tomaat-gedroogde ham- spinazie | uientwist | jus van salie & peper
Wapenburger (180 gr.) € 18,25
burgerbun | bacon | spiegelei | Cheddar | rode ui | truffelmayonaise & koolsla met komijn
Mac & cheese € 14.95
van conchiglie rigate (schelpjes) | saus van Zwitserse Emmentaler | bacon | groene kruiden | bosui & rucola


NAGERECHTEN

DESSERTS

Dame blanche € 6.75
3 bollen vanille-ijs met chocoladesaus | gekarameliseerde ananas & chocoladekrullen
Creme brulee € 7.25
tonkabonen | gekarameliseerde ananas | roomijs | chocoladekrullen & karamelfudge
Cheesecake-kersentaart € 6.95
bol roomijs | gesuikerde amandelen | merengue

DESSERTWIJNEN

Moscato d’Asti ‘Bricco Riella’, Piëmonte, Italië € 4.95 per glas
Cascina Pian d’Or, Piëmonte, Italië | Voor bij desserts met fruit of sorbetijs. Fris en licht mousserend
Muscat de Riversaltes € 5.50 per glas
Domaine des Schistes | Goede begeleider bij uw romige ijsdesserts
Pedro Ximenez € 5.25 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Tokaji Magita 'Cuvee Edes' € 5.50 per glas
Als aperitief, maar ook bij zoete desserts met fruit en kwark of kruidige gerechten

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken wij de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

Decline all Services
Accept all Services