Onze dinerkaart

Wij verwelkomen u graag voor het diner op ons terras of in ons restaurant iedere dag vanaf 17.00 uur.

Onderstaand vindt u onze diner gerechten. Een grote variëteit aan zomerse gerechten.

 





Voorgerechten

Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Vitello tonato Wapenstyle € 12.95
kalfsmuis | geschroeide tonijn | tonijn crème | kappertjes | tomaat antiboise | zwarte olijven-tomatentapenade
Trilogie van Noorse zalm € 13.50
onze zelf gerookte zalm | geroosterde zalm met sesam | gegaarde gemarineerde zalm | wasabipoeder | ingelegde seizoensgroenten | gepofte wilde rijst | radijs | citrusgel
Rundercarpaccio € 12.50
kruidenmayonaise | bundelzwam | zoetzure zomergroenten | oude kaas van de schaaf | little gem sla | pijnboompitten | bruschetta | gepofte tomaat
Courgetteproeverij (V) € 9.50
gegrilde courgettelinten | mousse van groene courgettte | rijstkrokant | notensla | crunch van gerookte amandelen | ingelegde courgetteparels

Thaise paprika-groene curry soep € 7.95
paksoi | taugé | rijst
Uiensoep (V) € 6.95
mosterdzaad | rode wijn | kaascrouton
Franse vissoep € 8.50
visproeverij | bosui | bruschetta | rouille


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise

VIS

Zalm op de huid gebakken € 21.50
lintpasta | olijven | sjalot | meiknol | mosterd beurre blanc
Zeebaarsfilet € 21.50
lbimi | gestoofde prei | pasta schelp | antiboise van tomaat
Gebakken sliptong classic € 23,50
3 stuks | citroen | boterjus&peterselie | sseizoensalade

SALADES

Salade uit de zee € 18.50 / € 13.50 klein
gerookte zalm | makreelrilette | ingelegde zalmsalade | avocado | rode ui | jonge spinazie | komkommerparels | kappertjes | Granny-Smith | crispy sla | croutons | citrusdressing
Groene zomersalade (V) € 13.50 / € 9.50 klein
groene asperges | haricots verts | bundelzwammetjes | edamaboontjes | rode ui | zoet-zure cherrytomaat | gepofte bospeen | mesclune sla | broodcroutons | roomkaas | huisdressing
Rundercarpacciosalade € 15.50 / € 11.50 klein
kruidenmayonaise | noten | rode ui | zoet-zure zomergroenten | bruschetta | rucola & ijsbergsla | oude kaas | asperges | frisse seizoensdressing


VLEES

Kalfsribeye (220 gr.) € 21.00
zoete aardappel uit de oven | groene groenten | beurre cafe de Paris
Wapenburger (180 gr.) € 18,50
burgerbun | bacon | spiegelei | avocado | crispy sla | tomaat | uienjam | chilimayonaise | friet & huisgemaakte atjar
Gebakken Hollandse kogel biefstuk (200 gr.) € 19.95
seizoens groenten| frisse aardappelsalade met tuinkruiden | bimi & rode wijnjus
Duet van eend € 22,50
tamme boerderij eendenborst op de huid gebakken | gekonfijte eendenbout | couscous | roergebakken groene asperges | minimais | rozijnenjus

VEGETARISCH


Ravioli met gorgonzola € 16.50
kerrie bloemkoolroosjes | rode ui | olijf | groene asperges | gepocheerd ei | saus van gepofte tomaat
Gegrilde groenten met parelcouscous € 15.95
krokant gepocheerd ei | vkaas van rasp | groene kruiden | vrucola | kruidenpesto - roomsaus

NAGERECHTEN

DESSERTS

Dame blanche € 6.95
3 bollen vanille-ijs met chocoladesaus
Aardbeien Romanoff 2.0 € 7.50
parfait van aardbeien | aardbeien gemarineerd in vodka en munt | eiwitmerengue | koek
Coup chocolade € 6.95
witte chocolade mousse | pure chocolade browny crumble | slagroomijssoesjes | fudge crème | chocolade roomijs | seizoensfruit
Vruchtenbavaroise uit onze eigen keuken € 7.50
bavaroise taart | bastognekoek | Zwitserse room | gemarineerd vers fruit | bol sorbetijs

DESSERTWIJNEN

Moscato d’Asti ‘Bricco Riella’, Piëmonte, Italië € 4.95 per glas
Cascina Pian d’Or, Piëmonte, Italië | Voor bij desserts met fruit of sorbetijs. Fris en licht mousserend
Muscat de Riversaltes € 5.50 per glas
Domaine des Schistes | Goede begeleider bij uw romige ijsdesserts
Pedro Ximenez € 5.25 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Tokaji Magita 'Cuvee Edes' € 5.50 per glas
Als aperitief, maar ook bij zoete desserts met fruit en kwark of kruidige gerechten

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN