High Time

Harten verenigen in de namiddag met vrienden of familie. Neem een time-out en geniet vanuit je hart van een High Tea. Een echte aanrader!

High Tea – 2 tot 20 personen

€ 22,50 per persoon, vanaf 2 tot 20 personen. Voor een verjaardag, vrijgezellendag of een gezellige middag.

Tijdens de High Tea wordt u door ons lekker verwend. We beginnen met een assortiment zoete hapjes, gepresenteerd op mooie borden met daarbij een potje koffie of thee p.p. Na ca. 3 kwartier serveren wij borden met smakelijke warme en koude hartige hapjes. Hierbij serveren wij u dan een drankje.

De High Tea ca. 1,5-2 uur. Prijs is inclusief 1 potje thee per 2 personen, de zoete en hartige hapjes en 1 drankje. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk samen met u aanpassen. Met een ontvangst en een borrel kunnen we de High Tea tot een langer middagprogramma uitwerken.

High Tea – 20 tot 100 personen

Vanaf € 25,50 per persoon (kinderen € 17,50)

Voor een verjaardag, (huwelijks)jubileum of personeelsmiddag.  We beginnen met een buffet vol zoete lekkernijen en er staan 4 soorten thee voor u klaar, lekker proeven. Circa 1 uur later wordt het hartige buffet toegevoegd met een keuze aan warme en koude hapjes. Wij serveren u dan ook een drankje.

De High Tea duurt ongeveer 2-2,5 uur. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk aan uw wensen aanpassen. Met een ontvangst en borrel kunnen we de High Tea tot een middagprogramma of een receptie uitwerken.