High Time

Harten verenigen in de namiddag met vrienden of familie. Neem een time-out en geniet vanuit je hart van een High Tea, een heerlijk bubbeltje met niet te versmaden bites of ‘go delicious’ met onze Wapenlicious. Echte aanraders!

 

 

High Tea – 2 tot 20 personen

€ 22,50 per persoon, vanaf 2 tot 20 personen. Voor een verjaardag, vrijgezellendag of een gezellige middag.

Tijdens de High Tea wordt u door ons lekker verwend. We beginnen met een assortiment zoete hapjes, gepresenteerd op mooie borden met daarbij een potje koffie of thee p.p. Na ca. 3 kwartier serveren wij borden met smakelijke warme en koude hartige hapjes. Hierbij serveren wij u dan een drankje.

De High Tea ca. 1,5-2 uur. Prijs is inclusief 1 potje thee per 2 personen, de zoete en hartige hapjes en 1 drankje. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk samen met u aanpassen. Met een ontvangst en een borrel kunnen we de High Tea tot een langer middagprogramma uitwerken.

High Tea – 20 tot 100 personen

Vanaf € 24,50 per persoon (kinderen € 14,50)

Voor een verjaardag, (huwelijks)jubileum of personeelsmiddag.  We beginnen met een buffet vol zoete lekkernijen en er staan 4 soorten thee voor u klaar, lekker proeven. Circa 1 uur later wordt het hartige buffet toegevoegd met een keuze aan warme en koude hapjes. Wij serveren u dan ook een drankje.

De High Tea duurt ongeveer 2-2,5 uur. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk aan uw wensen aanpassen. Met een ontvangst en borrel kunnen we de High Tea tot een middagprogramma of een receptie uitwerken.

High Bubbels

Quality time… Gezellig bijkletsen in een sfeervolle ambiance

Voor twee personen serveren we een mooie fles Prosecco Valdobiadene en 1 fles water. De keukenbrigade maakt ondertussen verrukkelijke, luxe hapjes voor u klaar. Wij maken voor u zes amuses per persoon.

Prijs € 25,95 p.p.

Wapenlicious

Prijs € 19,50 p.p. (*)

Een heerlijke proeverij van koude en warme hapjes (te bestellen vanaf 2 personen(**)) gepresenteerd op fraaie etagieres.

De Wapenlicious bestaat uit 4 koude amuses en 4 warme hapjes, waarbij wij altijd een soepje van het seizoen serveren met brood, zoute boter en dips. De combinatie van de hapjes bestaat altijd uit een combinatie van vis, vlees en vegetarisch. De samenstelling is niet apart te bestellen en bevat zeker sporen van noten, gluten en lactose.

* alleen op reservering;
** met uitzondering van feestdagen.