High Time

Harten verenigen in de namiddag met vrienden of familie. Neem een time-out en geniet vanuit je hart van een High Tea. Een echte aanrader!

High Tea – 2 tot 20 personen

Onze High Tea is de perfecte invulling voor een verjaardag, vrijgezellenprogramma of zomaar voor een gezellige middag.

Tijdens de High Tea wordt u door ons in de watten gelegd. We beginnen met een assortiment zoete hapjes, leuk gepresenteerd op mooie borden. Daarbij serveren wij een potje thee. Als 2e gang presenteren wij een heerlijke keuze van smakelijke warme en koude hartige hapjes op mooie borden. Hierbij serveren wij u een drankje naar keuze op basis van Hollands assortiment.

De standaard duur van de High Tea is ca. 1,5-2 uur. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk samen met u aanpassen. Met een ontvangst en een borrel kunnen we de High Tea tot een langer middagprogramma uitwerken. Gezellig voor een jubileum of verjaardag

€ 25,50 per persoon. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar € 17,50 p.p
Inclusief High Tea, 1 potje thee per 2 personen en 1 drankje p.p.

High Tea – 20 tot 100 personen

Onze groeps High Tea is de perfecte invulling voor een verjaardag, (huwelijks)jubileum of personeelsmiddag.

We beginnen met een buffet vol zoete lekkernijen (7 p.p.) en er staat een theebuffet met 4 soorten thee voor u klaar, lekker proeven. Circa 1 uur later wordt het hartige buffet toegevoegd met een keuze aan smakelijke warme en koude hartige hapjes (9.p.p.). Wij serveren u dan ook een drankje.

De High Tea duurt ongeveer 2-2,5 uur. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk aan uw wensen aanpassen. Met een ontvangst en borrel kunnen we de High Tea tot een middagprogramma of een receptie uitwerken.

€ 29,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 10 jaar € 19,50

U kunt de High Tea uitbreiden met een extra drankenpakket op basis van Hollands assortiment.
(pils, huiswijn, frisdranken en sappen)

1 uur                € 12,50 p.p.
1,5 uur             € 17,50 p.p.
2 uur                € 19,00 p.p.

Reserveren kan op basis van groepen vanaf 20 personen en vanaf
13.00 uur tot 17.00 uur.