Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Paas high tea 3, 4, & 5 april 2021

Niet alleen onze PAASBRUNCH is populair bij onze gasten, maar ook de HIGH TEA van Het Wapen staat bekend om zijn prachtig assortiment met beroemde & originele hapjes. Daarom mag de High Tea tijdens de Paasdagen ook niet ontbreken.

🐰🥚🐣

De eerste gang bestaat uit heerlijke zoete hapjes, waarbij je 3 soorten thee kan zetten. Daarna kan je over gaan op de borrel met de hartige hapjes als volgende gang. In de box zitten zowel zoete als hartige hapjes die even in de oven moeten.

Inhoud:

6 zoete hapjes p.p., waaronder de welbekende Engelse scone met potje aarbeienjam en clodded cream, wentelteefje van suikerbrood, worteltaart en andere heerlijkheden uit onze keuken;  verschillende paaschocolaatjes.

6 hartige hapjes p.p., met o.a. een hartige muffin, zalmwrap, quiche en een croque monsieur. Alles door ons keukenteam vers bereid.

3 soorten thee uit ons exclusieve assortiment van Fleur de Café

Blad met begeleidende uitleg en instructies

🐰🥚🐣

Let op: In geval van dieetwensen of allergieën bij deze high tea, aub contact opnemen via info@hotelmedemblik.nl. Wij kijken graag of en hoe wij u met uw verzoek kunnen helpen. Wij kunnen namelijk niet alle wensen inwilligen, zoals notenallergie is uitgesloten.

Bestel op zaterdag, zondag of maandag jouw Paasbox voor € 22,50 per persoon. De Paasbox high tea kan alleen worden opgehaald.

Meld u aan voor dit evenement

Start datum:

3 april - 14:00

Eind datum:

5 april - 16:00

Kosten:

€22,50

Locatie

Wapen van Medemblik
Oosterhaven 1
Medemblik, 1671 AA Nederland

Telefoonnummer

227543844

Website

www.hetwapenvanmedemblik.nl

Organisator

Wapen van Medemblik
Telefoon:
0227-543844
E-mail:
info@hotelmedemblik.nl
Site:
https://www.hotelmedemblik.nl/

Deel dit evenement

Meld u aan voor dit evenement