Voor hete vuren…

Voor hete vuren…

Voor hete vuren…

Na alle verbouwingen sinds 2005 staat er nu anno 2018 een bedrijf waar we zeer trots op zijn. 2018 zijn we ingegaan met een kersverse keuken voorzien van de meest moderne apparatuur. Ons keukenteam vindt het nu al een absolute aanwinst. Zeker met de komst van onze nieuweling: de Josper.

Dé nieuwste houstkoolgrill voor pure smaken!

Josper is een houtskoolgrill-oven die een pure en gezonde twist geeft aan de Wapengerechten. Josper past bij Het Wapen omdat het traditie met modern combineert. De traditie van de grill met de moderne technieken en bereidingen van nu. De Josper staat voor ‘de grill van toen met de snelheid van nu.’

Innovatie voorop: gerechten anders bereiden

Souschef Ralph vertelt: “Het is zo veel prettiger werken, zeker de compactheid van de keuken. De komst van de Josper, de houtskoolgrill-oven daagt ons uit gerechten anders te bereiden. Het is een heel andere manier van koken en creëren, maar dat vind ik juist mooi. Je kunt met de Josper heel veel en dat in combinatie met de nieuwe veel efficiëntere keuken… ik vind het top.”

Een greep uit onze nieuwe gerechten

U als gast van het Wapen verrassen en verwennen we graag met heerlijke en gezonde gerechten. Mogen we u verleiden met een greep uit de Josper? Wat dacht u van…

Ontdek de JosperBEKIJK DE CHEF'S FAVORITES

Zeebaarsfilet

Met geroosterde groenten en extra virgin olijfolie

Entrecote

Met geroosterde biet, schorseneren en kruidenboter

Pruim

Met amandelspijs en appelstrudelijs.


RecensiesWAT VINDEN ONZE GASTEN


  • Je kan er zo gezellig zitten, en de gastvrijheid is Top.

    Ton van der Gaag
    Ton van der Gaag
  • Gisteren warm onthaald voor de gewonnen bon, een heerlijke gezellige "High Tea" waarvan we heerlijk van hebben genoten. Het is echt een aanrader

    Reina Jansen
    Reina Jansen
  • Van een heerlijke High Tea genoten met Moederdag !!!!!!

    Willy Vroonland
    Willy Vroonland

Waar vindt u onsTOT STRAKS